Placinta cu smantana

de DIANA B in Aperitive / Garnituri, 24 Noi 2010 | 5163 vizualizari

 

Iata , m-am hotarat sa postez si prima mea reteta , este buna , usurel de executat nu-i prea costisitoare
Imi pare rau ca n-am facut poze pe etape ( nu m-am gandit ever , ca voi face si postari )

PS Regret , nu pot atasa si poza ca nu stiu s-o micsorez ... sorryyyyyyyyyyyyyyyyyyyy .

 

INGREDIENTE

  • - 300 g aluat de patiserie
  • -6 oua
  • -1 ceasca smantana
  • - 125 g slaninuta ( bacon)
  • - 2 legaturi de patrunjel
  • - sare
  • - boia
  • - piper
  • - ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu smantana:

PREPARARE

Se intinde aluatul intr-o forma rotunda ( D-30 cm ), unsa ( chiar daca pe prospect scrie , nu ). Se taie aluatul ce depaseste marginile tavii .

Se bate smantana si se amesteca cu patrunjelul tocat fin , slaninuta taiata fasii , doua oua batute spuma si restul condimentelor .Se toarna compozitia obtinuta peste aluat , se sparg deasupra cele patru oua ramase , avandu-se grija sa nu se sparga si se da tava la cuptorul preincalzit ptr 30-35 minute , sa se rumeneasca frumos

Este delicioasa !

POFTA BUNA !

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Saratele/Saleuri